LEPAK KING

hari ni sangat hepi.. sebab dapat lepaskan sume masalah yg b'main lam kepala hotak ni.. aku spend time for lepak2 kt kopitiam.. bukan sebab ape, just wanna lupekan masalah yg m'bebankan pikiran ni.. urrm aku rase an da lame tak lepak2 cam ni.. bila sekali dapat lepak, berjam2 aku abehkan mase kt cni n then online sampai lebam tangan n da tak bermaya nak mengadap laptop ni lagi.. haha.. tapi kekadang jeles gak tengok capel kat sebelah ni.. manje2 dpan aku lak.. haha sabor jelah.. da buhsan layan pesbuk ni, tetibe lak terasa nk b'blogger lak.. tulis ape yg patut kan.. walaupon tak patut.. biarlah ape orang nk kate.. urrm best jeh suasane kt cni.. dgn lagu nye yg ntah pape.. aku sendiri pon tak paham.. kdg2 lagu tuh buat aku menguap n mengantok jeh. fuhh skali lagi aku bersabor.. byk dugaan nye.. best dok cni, leyh download lagu or movie.. thats y lar aku suke lepak tempat cam ni.. online pon free.. order makanan n air, pastu duduk jeh sampai bile aku suke.. hahaha.. kalo nk download lagu or movie kt hostel, huh kem salam jelah byk2.. kol 1 download, ko 9 malam kang baru dapat agaknye.. tu pon kalo dapat.. haha..
huh penat lah tulis2 lagi.. nt sambung nx time lah kt mane lak aku lepak seterusnye..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...