Name aku eQa

Hye........

Assalamualaikum semua......

Hahaha saye nak btau yang saye dah berjaya sing up ke blog.. !!

My name is eQa hokeyh !! yeeaaaa !

*

*

*




Haa ini lah saya a.k.a aku
~ eqa ~



^

^

^

Dorang ni sume kengkawan aku

^

^

^

lastly, malam ni b'jaya jgk aku terbitkan blog ku sendiri.. (terbit lah sgt an).. haha.. aku tgk org laen ade blog, cm best jeh an.. so aku amek keputusan ntok try wat jgk lah... hehe

urm anyway, thanx to akak ku syg.. t org blanje akak ais kosong kt cafe k.. tayunk akak..!! :p..
ok lah, nk cite tentang aku dulu lah.. hehe.. urrm name aku siti nur atikah..

tp mcm2 gelaran kengkawan aku panggil aku.. time tadika, dorg pgl aku along..
bile aku naek jeh sekolah rendah and tinggi menengah, kwan2 aku pgl aku k.long lak.. (naek pangkat). tp disebabkan skang aku da blaja kt u an, member2 ku plak pgl aku eQa.. atikah.. eqa.. haa bleh lah tuh, lebey kurang jeh an..

aku sekolah rendah kt SK LABOK sampai lah standard 6.. naek jeh form 1 aku blaja kt MAAHAD SYAMSUL MAARIF.. tp sekerat jalan jeh, smpai form3 jeh.. pasal kne reject kot.. haha.. yelah, kalo nak sekolah agama2 ni kene ade minat, minat ntok belaja bahasa arab yang banyak itu.. (banyak ker).. btol kah ayatku itu.. hehe ..



 pastuh aku conti lak ke SMK ABDUL SAMAD dari form 4 until lah form 5.. dkt jeh ngan umah aku, alaa 10 minit jeh..  sbb aku tanak pegi sekolah asrama walaupon telah dipaksa dengan tak bape nak jaya nye.. hehe

ok lah, pastu aku conti lak ke UNISEL ni ha, amek lah DIPLOMA AKAUN.. aku amek akaun neh sebab mama aku yg suruh, so aku ikot jelah.. best jgk lah cos ni pon, ari2 fenin wokk.. hehe.. tp try to keep trying.. hehe..
time mule2 masok cni aku memang pemalu sgt, sbb aku neh payah nk 'ngam' dgn org.. tp kalo da 'ngam' perrgghh.. (sape yg kenal aku die akan tau) hehe.. ~lalalalalala~

mule2 kawan yg aku kenal kt cni is dak2 umah aku.. iaitu kak bai, mira, faz, sya n bella..
tp skang faz da quit UNISEL  sebab ade sebab yang tak dapat nak dielakkan kot
.. tah lah aku pon tak sure sebenarnye.. huhu..
pastuh stat jeh lecture, aku pon mulai kenal lah ma classmate... classmate aku ramai wokk, penat lah nk tulis sume.. hoho..

Tapi yg plg rapat ngan aku is zurin dak kace mata n nabila dak yg salu ngaku die chumel.. hehe.. tp walaucmane pon korang salu kenekan aku, aku tetap sayang korang...!! hehehe..
haisssh penatlah tulis manyak2 panjang2 neh, ape aku tulis pon tah lah.. hehe..
aku sayang kawan2 aku sume....!!

aku terjebak dalam dunia blog ni sume sebab akak (baiti).. Tengok die tulis2 blog, cam best lak.. hehe.. so aku pon tanpa melengahkan masa lagi aku pon wat blog neh.. hehe

Ok, itu jeh k.... babai !!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...